met dank aan Karst Quast

Welkom

Op deze website is voornamelijk informatie te vinden over mijn Klepper vouwkano's, tips en trucs, en tochtjes die ik er mee gemaakt heb.

Daarnaast kun je onder de knop "Andere informatie" ook nog wat vinden over mijzelf en een paar van mijn andere hobbies en bezigheden.

Als je niet kan vinden wat je zoekt kun je voor een overzicht van alle deelpagina's op "sitemap" in de kopbalk klikken. Als je de kopbalk niet ziet kun je de pagina opnieuw laden door op het huisje rechts beneden klikken. Als je echt vindt dat er iets ontbreekt, duidelijker moet of ronduit fout is kun je altijd nog een emailtje sturen.

Recente wijzigingen
plannen
Meer kanoroutes met kaartjes, foto's en/of GPS waypoints, maar natuurlijk niet sneller dan dat ik ze zelf kan varen.Smiley

2011
Door omstandigheden (niet het weer...) niet gevaren in 2010, in 2011 (wel laat, 30 september!) de draad weer opgepakt. Wel komen er af en toe nog nieuwe advertenties en andere wijzigingen.
2009
Logboek 2009 begonnen, tochtje Wilnis e.o. toegevoegd
mei 2008
Logboek 2008 begonnen
april 2007
Logboek 2007 begonnen
Tochtje "Het Waaltje" toegevoegd
september 2006
Tochtje Nieuwkoopse plassen bijgewerkt met o.a. tracklog
verder terug

 
De kleine lettertjes
Hoewel ik mijn best doe om alle informatie die je hier vindt zo nauwkeurig mogelijk te houden kan ik natuurlijk niet garanderen dat er geen fouten in zitten. Daarnaast kan het beoefenen van watersport ook nog eens de nodige risico's met zich meebrengen, waaronder, maar niet beperkt tot, ernstige verslaving. Zeg achteraf niet dat ik je niet gewaarschuwd heb en stel mij dan ook niet aansprakelijk voor enige schade, lichamelijk ongemak of wat dan ook als gevolg van het opvolgen van adviezen op deze website.

Alle teksten en foto's zijn van mijzelf, behalve enkele productfoto's die van de websites van de desbetreffende leveranciers afkomstig zijn, of daar waar ik de maker vermeld. Overname zonder mijn expliciete toestemming is niet geoorloofd.

© 2000 - 2011 Kees van der Meij

Laatste wijziging: 1-10-2011